Football Manager

Har du ventet på Football Manager 2021, så skal du ikke vente meget længere, FM21 udkommer d. 24. november. Du kan forudbestille spillet via nedenstående knap og få 10% rabat.

FM Nyheder
Guider
Taktik
Forum

Siden er ved at få en opdatering, så der kan være nogle funktioner der ikke virker. Vi arbejder på en endnu bedre oplevelse for dig.

Football Manager 2021 - Hvad kan vi forvente?

Football Manager er et af de mest populære sportsspil i hele verdenen, og fans har ventet længe på den nye udgave FM21. Der gik rygter om at der ikke ville komme en 2021 udgave, men det rygte blev gjort til skamme, da vi nu ved at det Football Manager udkommer 24. november. Normalt udkommer FM-spillene i staretn af november, men pga. coronavirus bliver det lidt senere i år. Det gode er tilgengæld at spillet bliver tilgængelig på mange platforme. Det udkommer selvfølgelig til PC og Mac som det plejer. Derudover kan det fås til nintendo switch, tablets og til smartphones. Spillet til tablet og mobil kommer i en udgave med færre funktioner, og hedder Fottball Manager Touch, denne version bliver lidt billigere. Noget virkelig positivt er at spillet også kommer til Xbox for første gang i et årti.