Gung-Ho FM18 - #16

Wester

Indlæg: 374

Tilmeldt: nov 2015

18. dec 2017, 08:15

#12 - Champions League Mesterskabet kom hjem og taktikken er som sådan bestået. Det store mål er dog, at vinde Champions League indenfor 3. sæsoner før jeg er helt tilfreds. I jagten på pokalen med de store øre, så har jeg selvfølgelig hentet et par spillere og trimmet truppen, så den passer til min taktik. I første sæson hentede jeg Di Maria tilbage til United, da jeg manglede en venstrebenet Inside Forward og så hentede jeg Álex Grimaldo til min venstre wingback. Her op til anden sæson blev det kun til en stor transfer. Jeg har hentet Dani Carvajal til højre wingback. Min fortrukne 11er burde kunne være med helt fremme i Champions League men konkurrencen er hård. Jeg har dog en bred trup, så jeg er optimistisk.
Kalle syntes godt om.
Var der nogen der sagde nørd?

Wester

Indlæg: 374

Tilmeldt: nov 2015

21. dec 2017, 18:30

#13 - Hjørnespark Over de seneste 50 kampe har jeg kun scoret 9 mål efter mine offensive hjørnespark. Statestikken lyver dog lidt, da jeg har scoret mange flere i den forstand, at jeg ofte samler 2. bolden op, sætter den i rotation og derefter omsætter til mål.Til gengæld så bliver der heller ikke scoret mange mål imod mig på de defensive hjørnespark. Så jeg er ganske tilfreds med min opsætning af hjørnespark. Offensivt har jeg min 3 bedste header til at angribe bolden. Min angriber til at sætte pres på målmanden. Min playmaker til at samle bolde op på kanten af feltet. Så har jeg mine backs der bliver tilbage og 2 spillere der samler op i feltet. Den sidste tager selvfølgelig hjørnesparket. Defensivt satser jeg både på mandsopdækning og på zonemarkering. Jeg zonemarkere i og omkring det lille felt, hvor modstanderen ofte sætter pres på. Her ønsker jeg ikke at dække mand til mand. Den forreste clearer rigtig mange bolde inden de overhovedet når ind. Grunden til den bagerste står længere tilbage i det lille felt er, at det er nemmere at angribe bolden fremadrettet end at løbe baglæns og clearer bolden. Så mål er, at de skal angribe bolden foran sig og ikke baglæns. De tre i feltet skal mandsopdække, hvor mine midterforsvarer tager de højeste spillere. Så har jeg en mand på kanten af feltet til at stoppe opsamlingen af 2. bolde og forhåbentlig starte omstillingen sammen med min Inside Forward på toppen. Jeg scorer en del mål på disse omstillinger.
Kalle syntes godt om.
Var der nogen der sagde nørd?

Wester

Indlæg: 374

Tilmeldt: nov 2015

23. dec 2017, 11:33

#14 - Plug&Play Hele min tilgang til FM18 er Plug&Play. Jeg har forsøgt at gå mere op i de taktiske detaljer til hver kamp men jeg må ærlig talt indrømme, at jeg endnu ikke har oplevet en FM version, hvor det gjorde den store forskel. Det fungerer bare altid bedst for mig, at lave en Plug&Play og lade det udenom være det afgørende. Altså købe gode spillere og talenter, en træning der ikke belaster holdet for meget, rotation er stadig grundstenen for succes, en god mandskabspleje så der er god stemning og høj moral. Så jeg starter hver eneste kamp med taktikken som den står beskrevet, om det er hjemme eller ude mod store og små. Når jeg så kommer foran med 2 mål på hjemmebane, så skifter jeg til standard mentalitet og laver mine backs om til komplette wingbacks i support fremfor i offensiv rolle. Jeg skifter til dette på udebane når jeg kommer foran med 1. Er jeg foran når jeg runder 80. minut så skifter jeg dog formation og skifter til defensive mentalitet. Det er for at køre resultatet hjem. Er jeg til gengæld bagud så bruger jeg Plug&Play taktikken men skifter til Overload i jagt på resultatet. Og det var mere eller mindre det hele om min FM18 Gung-Ho taktik. Så med mindre nogen har spørgsmål til taktikken, så kommer de næste par afsnit til at handle om hvordan det går med målsætningen om at triumferer i Champions League.
Var der nogen der sagde nørd?

Wester

Indlæg: 374

Tilmeldt: nov 2015

24. dec 2017, 10:18

#15 - 5 trofæer? Jeg er nåede frem til marts i 2. sæson. Jeg har lige spillet League Cup finale mod Bournemouth. Jeg vandt kampen og dermed det 2. trofæ denne sæon. Jeg slog også Chelsea i Community Shield med 3-0. Dermed er jeg stadig i spil til 5 trofæer. Jeg fører Premier League, har vundet første opgør i CHL knockout runden og er videre i FA Cuppen. Så det går ganske fint men programmet er tæt, meget tæt og spørgsmålet er, om truppen er bred og stærk nok til det.
Var der nogen der sagde nørd?

Wester

Indlæg: 374

Tilmeldt: nov 2015

26. dec 2017, 01:15

#16 - Kæmpe skuffelse Jeg behøver vist ikke sige så meget. Hold kæft en skuffelse. At jeg ikke kunne vinde mod Barca selvom de fik en mand smidt ud og Messi blev skadet. Det er bare ikke godt nok. Så tæt på målet og alligevel så langt fra. Eneste trøst er, at Premier League titlen kom i hus.
Var der nogen der sagde nørd?

Kalle

Indlæg: 528

Tilmeldt: nov 2015

26. dec 2017, 15:06

Jeg nåede lige at læse det hele i en omgang, med at du ikke føler det store behov for at ændre så meget og så dette. Jeg synes nu tit det kan gøre en forskel. Jeg kigger selv tit på hvad formationer min modstander er dårlige imod, kigger lidt på deres spillere og ser om der er nogen svage led eller noget.
Top