Talentudvikling

Kalle

Indlæg: 528

Tilmeldt: nov 2015

19. jul 2016, 11:12

Efter at have nørdet lidt FM16, så begynder jeg lige så stille at komme i tvivl om hvad der er klogest at gøre i visse situationer. En af de situationer er når det kommer til ens nye talenter, som man gerne vil udvikle på. Jeg taler mest om ca. 17 årige talenter, som virkelig har en stor fremtid. Jeg er selv en storklub i FM16, så har økonomien til at hente flere talenter og det har jeg så gjort. Det betyder så også at visse er bedre end andre og ikke alle kan få spilletid. Jeg ved godt at spilletid på førsteholdet er det bedste et ungt talent kan få, men hvad hvis der er lidt for mange? Beholder I dem så indtil de bliver egen avl eller vælger I at leje dem ud for at hjælpe deres udvikling? Jeg har det lidt svært her, fordi jeg da vil tro at blive lejet ud og få fuld spilletid på det niveau spilleren nu har, men det at være på ungdomsholdene og træne udvikler måske mere end jeg går og tror. Så lad os åbne en snak her! Hvad gør I med jeres talenter? Så jeg ligeglad om du er FM guru eller ny til spillet, jeg søger bare tips og er lidt interesseret i hvad I andre gør!

Fætter BR

Indlæg: 110

Tilmeldt: nov 2015

19. jul 2016, 12:00

De største talenter beholder jeg i klubben og giver spilletid. Resten er jeg faktisk lidt ligeglade med, de bliver lejet ud hvis der kommer tilbud eller hvis de siger de vil lejes ud.

andreashn

Indlæg: 25

Tilmeldt: nov 2015

19. jul 2016, 16:43

Jeg har dem som regel i klubben i så mange år, så de er egen avl, og efter det beslutter jeg mig for, om hvorledes de kan udlejes, hvilket de kun bliver, hvis lejeren vil love fast spilletid og vil betale den fulde løn.
Skab din egen spiller på http://www.yourfootballcareer.com No soy sólo perfecto, soy Madridista también. ¡Hala Madrid!

whapz

Indlæg: 37

Tilmeldt: dec 2015

20. jul 2016, 11:08

Jeg vurderer tit, om faciliteterne, spilletiden og modstanderne er gode nok, før jeg sender en spiller af sted på udlån. Sætter man sit ungdomshold op, så de største talenter er startere, kan de sagtens have en god udvikling og samtidig gå hen at blive egen avl. Dette er noget, jeg for nyligt er begyndt at eksperimentere med. Samtidig kan man selv bestemme deres fokuspunkter indenfor træning, positionstræning og foretrukne træk. Derfor sender jeg faktisk kun spillere på udlån nu, hvis det er så luksuriøst, at spilletiden er stor, faciliteterne er gode og modstanderne på et sådant niveau, at spilleren kan udvikle sig. Dog kan "marginaltalenterne" på ungdomsholdene godt få sig nogle udlån, hvis selv spilletiden på ungdomsholdene er udenfor rækkevidde Håber det giver mening!

QuesT

Ejer

Indlæg: 187

Tilmeldt: nov 2015

20. jul 2016, 11:28

Jeg holder som oftest også de gode unge i klubben indtil de bliver egen avl. Men hvis egen avl ikke er et problem, man er langt nede i rækkerne eller man har nok af dem, så kan det være en god idé at leje dem ud så de kan få noget kamp erfaring. Er man f.eks. en stor klub der er med i Youth Chl, så får de meget gode kampe mod de bedste talenter i verden, så kan det at være i klubben være godt nok i det lange løb.

Sjoller225

Ejer

Indlæg: 112

Tilmeldt: nov 2015

20. jul 2016, 20:29

Alle talenter med minimum 3½ stjerner i potentiale hiver jeg på 1.holdet, og lader dem spille på reserveholdet. Så får de kamptræning, samt bedre 1.holdstræning end at lade dem træne med reserverne. Alt under 3 stjerner har ingen interesse, og kan blive lejet ud via sportschefen.
Ejer af  http://www.fmdanmark.dk  &  http://www.yourfootballcareer.com Er du i tvivl om noget, så send mig en privat besked.

Kalle

Indlæg: 528

Tilmeldt: nov 2015

20. jul 2016, 23:02

Jeg har bare svært ved at lure om jeg bør gå efter egen avl eller forsøge at forbedre hans evne ved fuld spilletid i en anden klub.
Top