Hvilken klub skal jeg vælge?

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

22. nov 2015, 12:27

Igennem flere sæsoner, efterhånden, har jeg haft umådeligt svært ved at finde en god klub at starte med - Og derfor har jeg levet en art nomadetilværelse hvor jeg er shoppet imellem klubber og FM versioner. Er der nogle gode forslag til hvem jeg kunne starte med i FM16? Jeg har egentlig ikke de store præferencer. Jeg har ikke lyst til at starte med en klub der kan gå direkte ind og vinde Champions League, men derudover er jeg ret åben. Tidligere har jeg haft nogle gode fællesspil hvor jeg har været med til at føre diverse småhold op igennem rækkerne, og det er egentlig fortsat fristende, men for at kunne indgå ordentligt i et fællesspil føler jeg også, at jeg er nødt til at kunne få et bare nogenlunde godt individuelt spil op at køre, så jeg får bedre forståelse for taktik osv. Hvordan har I andre valgt? Hvorfor? Og hvad mener I kunne være interessant for mig, ud fra de begrænsede retningslinjer jeg har angivet?

Følg os på Facebook og Twitter

drkevorkian

Indlæg: 68

Tilmeldt: nov 2015

22. nov 2015, 12:48

Når jeg starter op med FM16, bliver det med Genoa. Det er jo sjovest at føre en lille klub op forbi giganterne.

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

22. nov 2015, 12:53

Har Genoa noget spændende? Altså udover en historie som tidligere hæderligt Serie A-bekendtskab...

Følg os på Facebook og Twitter

JesperBN

Indlæg: 27

Tilmeldt: nov 2015

23. nov 2015, 11:23

Jeg starter altid i det små, jeg har i fm16 valgt Stenhousemuir FC i den skotske League 1, det er noget af en udfordring. Det er et relativt håbløst hold, men man kan komme langt med free-transfers og lånte spillere, og kan man rykke op i Championship, og blive der, begynder man at tjene penge, og kan lægge en økonomisk grobund for videre avancement. I FM15, aktiverede jeg Danmarksserien, og spillede med SC Egedal, fik dem op i superligaen, og vandt 4 mesterskaber, samt en enkelt UEFA cup. Det tog 15 eller 16 sæsoner, og jeg føler ikke rigtig jeg er færdig med det save, Jeg vil gerne op på 20 sæsoner i samme klub. Well, det er sådan jeg bedst kan lide FM, at fører en lille klub til storhed - selvom det kun er i FM15 det er hidtil er lykkedes.

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

23. nov 2015, 11:39

Det er også sådan jeg tit har spillet mine spil. Jeg føler dog "hurtigt" at jeg når i mål, og så begynder jeg at sætte andre udfordringer for mig selv og bliver hurtigt træt af det. Tidligere har jeg ført elendige engelske hold hele vejen op til mesterskaber, Champions League osv., men når man kommer fra at rykke op, udvikle, lægge ovenpå den ene sæson efter den anden, og så pludselig står i stampe, så mister jeg lysten. Det her med, at være nogenlunde lige god flere sæsoner i træk dræber min motivation, og sjovt nok er nogle af de længste spil jeg har haft, været i klubber som Dinamo Zagreb, Dinamo Minsk, Linfield og nogle landshold. Ganske enkelt fordi opgaven i forvejen er så låst og besværligt, og man føler hele tiden, at man tager et lille bitte skridt i den rigtige retning, i stedet for kvantespring, for så at gå i stå. Men FM16 skal snart sættes på prøve... Jeg fik aldrig rigtig gang i hverken 14 eller 15, desværre.

Følg os på Facebook og Twitter

JesperBN

Indlæg: 27

Tilmeldt: nov 2015

24. nov 2015, 15:08

Ellers kan du jo prøve at give dig selv nogle udfordringer, á lá 5 mesterskaber i 5 forskellige lande på x antal år..

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

24. nov 2015, 15:38

Det er rigtigt. Men så skal man jo efterlade sin slikbutik

Følg os på Facebook og Twitter

JesperBN

Indlæg: 27

Tilmeldt: nov 2015

25. nov 2015, 10:48

SotD skrev:Det er rigtigt. Men så skal man jo efterlade sin slikbutik
Ja det er svært

Alkvantor

Indlæg: 51

Tilmeldt: nov 2015

6. dec 2015, 14:28

Hey allesammen! Jeg står og mangler et nyt save jeg kan køre samtidig med mit Boston Utd save. Jeg tænker at det umiddelbart skal være enten i Spanien, eller i en af de atypiske ligaer i Europa, såsom i Tjekkiet, Polen, Bulgarien osv. Hvis det skal være en spansk klub, skal det enten være en fra bunden af La Liga eller fra en af de mindre divisioner! Jeg har umiddelbart tre klubber i tankerne i Spanien. Eibar, Racing Santander og Real Oviedo. Har rent faktisk også overvejet Depor, men er dog som udgangspunkt mere til en af de andre. Jeg har tidligere haft en succesfuldt spil (i FM15) med Badalona, så de er ligesom prøvet. De blev valgt pga af deres placering i Katalonien, men vil foretrække en klub med en fed historie! Har altid gerne ville have et save kørende i Østeuropa, generelt har jeg spillet i meget få lande uden for de største ligaer (Pånær Indien), så byd gerne ind med nogle bud og/eller kom med et bud på en af de spanske klubber! På forhånd tak!

FemtenTegnLangt

Indlæg: 28

Tilmeldt: nov 2015

22. dec 2015, 23:46

Står lidt i et problem. Er kørt lidt død i forskellige FM saves og kunne godt bruge noget nyt og anderledes end de store fodbold nationer, gerne et i Europa dog. Det skal ikke være en topklub i en nation, men nødvendigvis heller ikke være hardcore llm. Kunne godt bare bruge et spændende hold fra en liga man nok ikke ser så tit.
Top