Around the world

Lagotolio

Indlæg: 10

Tilmeldt: mar 2016

23. mar 2016, 21:45

Jeg satte i FM15 et lille projekt igang, der indebærer at jeg skal vinde alle de store turneringer i de bedste ligaer i hele verden. Det er ambitiøst, ja, og jeg troede da heller ikke jeg kunne bevare gejsten, men okay, nu er jeg i 2033 og har da efterhånden vundet en del. Selve projektet er således: Vinde den bedste liga i landet. Vinde supercuppen i landet (hvis der er en) Vinde alle cup turneringer, som indebærer hold i den bedste række. (alle europæiske cups såsom CL og EL er vundet med Tottenham, men skal naturligvis også vinde hvad der svarer til de turneringer i andre kontinenter. ) Når jeg har vundet alt, som er muligt, for et hold i den bedste række, så siger jeg op, og søger til et nyt land. Jeg får jobs gennem jobansøgninger, så jeg bevarer den oprindelige profil. Som udgangspunkt tager jeg hold som er eller har været lidt udfordret. Det kan være de ikke har vundet mesterskab i mange år eller lignende. Det giver det lidt mere udfordringer. Ved ikke om det er spændende for folk at følge med i, da jeg måske ikke opdatere så tit grundet travlhed på job og to børn, men det er nu meget hyggeligt, og jeg svarer gerne på spørgsmål og lignende: Og screenshots, hvis folk ønsker det. Oversigt over vundne ligaer og hold. FC Midtjylland Se vundne titler ved at klikke HER Juventus Se vundne titler ved at klikke HER FC Porto Se vundne titler ved at klikke HER Dynamo Kiev Se vundne titler ved at klikke HER Tottenham Se vundne titler ved at klikke HER og HER Djurgården Se vundne titler ved at klikke HER Feyenoord Se vundne titler ved at klikke HER Dortmund Se vundne titler ved at klikke HER Real Madrid IGANGVÆRENDE Skal nok opdatere med en liste over, hvad jeg mangler at vinde - men den liste er godt nok stadig lang...

Senest rettet af Lagotolio 24. apr 2016, 08:49

Sjoller225

Ejer

Indlæg: 112

Tilmeldt: nov 2015

23. mar 2016, 22:09

Det er squ stærkt gået. Velkommen til siden
Ejer af  http://www.fmdanmark.dk  &  http://www.yourfootballcareer.com Er du i tvivl om noget, så send mig en privat besked.

Lagotolio

Indlæg: 10

Tilmeldt: mar 2016

23. mar 2016, 22:29

Sjoller225 skrev:Det er squ stærkt gået. Velkommen til siden
Thanks. ..og takker. Det er godt at se, FMD på vej tilbage.

DavidBeckham

Indlæg: 201

Tilmeldt: jan 2016

25. mar 2016, 00:56

Godt gået indtilvidere, hvordan startede du ud med hensyn til omdømme og licens?
Manchester United Valencia

Lagotolio

Indlæg: 10

Tilmeldt: mar 2016

25. mar 2016, 20:54

DavidBeckham skrev:Godt gået indtilvidere, hvordan startede du ud med hensyn til omdømme og licens?
Thanks. Jeg var faktisk i tvivl, hvad jeg startede med, fordi det er så længe siden, men kan se der står pro footballer og cont. a licens inde på min profil. Mener faktisk bare jeg i sin tid valgte et omdømme der passede til FCM, og det var så ovenstående.

DavidBeckham

Indlæg: 201

Tilmeldt: jan 2016

25. mar 2016, 23:51

Jeg undrede mig bare over springet fra FCM til Juventus, indenfor et par sæsoner, så kræver det man starter med en høj licens/erfaring.
Manchester United Valencia

Lagotolio

Indlæg: 10

Tilmeldt: mar 2016

26. mar 2016, 00:07

DavidBeckham skrev:Jeg undrede mig bare over springet fra FCM til Juventus, indenfor et par sæsoner, så kræver det man starter med en høj licens/erfaring.
Jeps. Men ja, den var så også lidt over middel. Skal så siges at jeg klarede mig rigtig godt i Europa også - så det har nok også spillet en anelse ind.

Lagotolio

Indlæg: 10

Tilmeldt: mar 2016

24. apr 2016, 08:52

Så fik jeg langt om længe nappet alt i Tyskland med Dortmund. Opdateret i 1. indlæg. Det tog sgu noget længere tid end ventet, da klubben var i økonomisk krise, og havde ikke vundet et mesterskab i 20 år. Dog var det cuppen, der skabte problemer for mig, da jeg konstant ramte ind i Schalke - som er det nye FC Bayern.... Det blev så også året hvor jeg strøg til tops i verden, som den træner med flest point. Se oversigten ved at klikke HER Jobbet i Real Madrid blev ledigt, og det er nu her jeg skal forsøge at vælte Celta(!!) af pinden som det bedste hold i Spanien.
Top