Uge 12: "Første" landskamp

TheCuteGuy

Moderator

Indlæg: 61

Tilmeldt: nov 2015

22. mar 2016, 18:22

Eftersom vi desværre lige løb let og elegant hen over sidste uge, så I ikke snydes i denne uge for en god debat. Når Danmark på torsdag tørner sammen i Herning i Åge Hareides debut vil forhåbentlig mange spørgsmål blive besvaret: Hvem skal tage overfor Bendtner? Vil fraværet af Krohn-Delhi blive mærket? Bygger Åge landsholdet op om Eriksen som mange ønsker? Hvordan bliver forsvars konstellationen? Vil vores gode statistik blive bibeholdt i mod Island? En æra i dansk fodbold historie endte da Morten Olsen trak stikket og vores nye nordiske ven tog over for at få genopbygget landsholdet. Åge han er startet rigtigt fint med at komme godt ud i klubberne og især et besøg i Aalborg trak overskrifter. Det er ikke en hverdagsting at en landstræner lige tager et kig forbi det ålborgensiske. Det er alt sammen med til at skabe et godt indtryk, især fra klubbernes side som jo har en ret anselig andel i de forskellige spillere. Under Åge skal ikke blot have et navn af kaliber for at komme på landsholdet, men han forlanger at man gør sig fortjent til det og derfor også spiller regelmæssigt på klubholdet. Når jeg skriver dette så tænker jeg selvfølgelig på Bendtner maseren. Selvom det er en træningskamp så skal vi også se hvem der egentlig står på den anden banehalvdel. I modsætning til Danmark så skal torsdagens modstander, Island, med til EM, det er vel at mærke for første gang nogensinde. Det er noget der har trukket overskrifter over hele verdenen, med de resultater de har fået tilkæmpet sig. Her er det blandt andet værd at bemærke det er blevet til to sejre over Holland og endda clean sheet i begge kampe. En spiller som der nok er værd at holde øje med er: Gylfi Sigurdsson der blev topscorer for Island i EM kval med seks mål i bagagen. Ellers er det ikke lige et hold hvor der gemmer sig store spillere som alle kan sige de kender. Jeg vil anse det som en god træningskamp og styrkeprøve for begge hold frem mod nogle vigtige kampe, selvom Islands kommer tidligere end Danmarks. Jeg er dog i tvivl om det bliver den mest seværdige fodboldkamp, da jo trods alt er en træningskamp. På den anden side set så kan man så også sige at der er mange der skal ud at vise sit værd og ikke mindst vise sig ”frem” for den nye træner. Jeg håber på en 2-1 sejr, men jeg frygter desværre et nederlag til et godt Islandsk hold. Hvordan tror I det vil komme til at gå? Hvilke forventninger har I til kampen? Andre end mig herinde fra der vil tage turen til Herning for at se kampen?

Wester

Indlæg: 374

Tilmeldt: nov 2015

22. mar 2016, 19:37

Jeg glæder mig helt vildt til at se det "nye" landshold. Jeg forventer, at spiller bliver langt mere direkte i fremtiden. Jeg forventer ikke mirakler men forventer en anden type fodbold. Nu havde min søn og jeg sæsonpas til landsholdet i seneste kval. og jeg kan ikke beskrive hvor skuffet jeg har været over det danske spil og især på hjemmebane. Vi er dog trofaste og køber nyt sæsonpas og sidder selvfølgelig klar torsdag aften i Herning. Og forventninger er høje. Der skal spilles fremad i banen og der skal folk i feltet. Det har han lovet og det har han fandme bare at holde!
Var der nogen der sagde nørd?

Sarl

Indlæg: 66

Tilmeldt: nov 2015

22. mar 2016, 23:10

Mere tempo og mere målsøgende angrebsspil forventer jeg. Derudover forventer jeg en mere pragmatisk tilgang, hvor man tilretter taktikken efter spillermateriale og modstandere fremfor omvendt.

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

23. mar 2016, 08:04

Der er ingen tvivl om, at det i hvert fald ligner at Åge primært vælger de spillere som rent faktisk kan sættes på banen samtidig, i modsætning til Morten Olsen, som konsekvent valgte at holde fast i dyder der virkede da han blev ansat. Jeg har store forventninger til det nye landshold, men jeg synes dog stadigvæk at vi savner en offensiv plan. Jeg er med på at der skal flere løb uden bold og alt det der, men vi har bare ufatteligt få aggressive spillere at vælge imellem, og dem vi har er ikke synderligt gode på den internationale scene. Det beroliger mig dog noget at man tør give sig i kast med et 3 mands (eller 5 mands om man vil) forsvar, som i dén grad vil klæde landsholdet når det først bliver testet ordentligt igennem. I min verden er vi pure nødt til at spille Lasse Vibe fra start hvis vi vil have den slags dybdeløb, som Christian Eriksen gerne ser. Det giver muligheder for at han kan slå sine sukkerballer, men ikke mindre væsentligt skaber det plads til de mange spillere vi har der gerne vil tulle rundt udenfor feltet. På den lidt længere bane vil jeg også gerne se Viktor Fischer og Lucas Andersen bragt i spil, for de søger begge to afslutninger fra kanten af feltet, i modsætning til Krohn-Dehli og Lasse Schøne. Nicolai Jørgensen kan lidt af det hele, men han skal helst ikke tage alt for mange af sine FCK tendenser med, for her leger han konge og det klæder på ingen måde hans spil.

Følg os på Facebook og Twitter

Sjoller225

Ejer

Indlæg: 112

Tilmeldt: nov 2015

23. mar 2016, 20:42

Tror der er overraskelser i start 11'eren på torsdag...
Ejer af  http://www.fmdanmark.dk  &  http://www.yourfootballcareer.com Er du i tvivl om noget, så send mig en privat besked.

drkevorkian

Indlæg: 68

Tilmeldt: nov 2015

23. mar 2016, 23:32

I modsætning til mange andre, synes jeg, at Morten Olsen fik noget nær det optimale ud af det spillermateriale han havde til rådighed. Kan Åge få Eriksen mfl. til at duplikere deres form fra klubholdene? Det bliver hans største opgave. Lad manden få arbejdsro, og evaluér på sagerne når VM-kvalen er overstået. Det eneste vi kan forvente af det nuværende danske landshold, er hårdt arbejde.

DavidBeckham

Indlæg: 201

Tilmeldt: jan 2016

25. mar 2016, 00:55

Hjemvendt fra Herning, alt i alt tilfreds. Eriksen finder mere plads, vi udnytter hvor mange gode CB vi har, backene er gode, delaney er vanvittig duelstærk, Højberg har ikke den bedste dag dog. Jon Dahl har allerede trænet NJ, mens Poulsen skal holde bedre fast i bolden.
Manchester United Valencia

Wester

Indlæg: 374

Tilmeldt: nov 2015

25. mar 2016, 15:00

Det var en super kamp, hvor man virkelig så Åge's aftryk og ikke bare på formationen men på selve spillet. Der var så fedt at se, hvor især midtbanen havde trænet at blive retvendte når de modtog bolden og de gerne måtte drive den frem. Gang på gang måtte Island bakke fordi angriberne var klar til at løbe dybt og det gav plads til Eriksen og Højbjerg som kunne drive den frem eller spille den bredt til Wingbacks. Det var så fedt, at vi havde så mange gode forsøg fra kanten af feltet fra midtbanen, det var aldrig sket under MO. Jeg var vild med den måde vi spillede på og AC var kanon når han trådte frem på den defensive midtbane når vi havde bolden. Og så den plads Eriksen fik og tingene blev designet efter ham. Nu kom der de løb som en mand som ham skal bruge og det var både bredt fra WB og fra angriberne. Slut med alle de mellemrumsspillere, nej Eriksen er nok og så skal resten bare afsted i længderetningen.
Var der nogen der sagde nørd?

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

27. mar 2016, 15:55

Da der fortsat er landskampspause, vurderer vi at det ikke er relevant at bringe en ny "Ugens debat". Vi kører derfor videre med samme emne, og ønsker at høre jeres mening om den netop overståede landskamp, mod Island (Bemærk at netop Island er med i "Månedens Fokus" i april). Vi vil også gerne høre hvordan I ser frem imod den kommende landskamp (på tirsdag) i mod Skotland. Hvad fungerede godt? Hvad fungerede mindre godt? Hvad blev i klogere på, og hvad ønsker I at få testet fremadrettet? Lad disse hovedspørgsmål være essensen i Uge 13s "Ugens debat".

Følg os på Facebook og Twitter

JT

Indlæg: 30

Tilmeldt: dec 2015

28. mar 2016, 01:28

Jeg kan sige så meget, at jeg fik lyst til at prøve en 3-5-2 i FM af at se landskampen tidligere på ugen. Jeg er spændt på at se, om Dalsgaard bliver den back, som vi vil holde fast i fremadrettet eller om vi har andre spillere, der kan tage den. Derudover så synes jeg, at det er dejligt at se, at nordmanden udtager spillere, der rent faktisk spiller. Jeg aner slet ikke, hvordan Lindegaard har gjort det i Preston, men at han har fået ni kampe siger lidt. Jeg vil i hvert fald tusinde gange hellere se et landshold med formstærke spillere end at se de gamle travere, som der var til sidst under Olsen. Jeg var til Fodbold Awards og se MO komme i Hall of Fame. Det var fuldt fortjent og han fik sin applaus, men hvor er det rart at mærke ny energi og nye strømninger på landsholdet. Der har manglet noget nyt. Jeg er så glad for, at vi spiller med to angribere på toppen. Det giver så meget til det danske spil. Jeg glæder mig til at se, hvor god Yussuf kan blive, fordi han kan virkelig løbe i dybden som få danske spillere.
Top