Følg Rodey76 - Silkeborg Challenge

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

3. feb 2016, 20:40

Silkeborg Challenge

Så kom jeg endelig igang, og truppen er blevet gået igennem med luppen. Alle udlændinge er fjernet fra førsteholdet og sat til salg. Alle talenterne har fået forlænget deres kontrakter, og det samme med alle profilerne, så fremtiden burde være sikret. For at tilpasse truppen til min 2-3-3-2 taktik, og for at bringe lønudgifterne lidt ned, er et par spillere solgt og lånt ud, og er blevet erstattet med spillere på lån. Her har i et overblik over transfer aktiviteten. Truppen ser derfor således ud. Det har medført at bydgettet ser nogenlunde, også selvom mange spillere fik en lønstigning, da deres kontrakter blev forlænget. Jeg er ret godt tilfreds med både truppens styrke, og hvordan fremtiden ser ud. Det samme gør sig gældende for den økonomiske side. Venskabskampene er overstået, og sæsonens første kamp i divisionen står for døren. Nogle undrer sig sikkert over hvor Robert Skov er, og han var da også en spiller jeg så som et stort talent. Jeg fik dog et bud fra Köln, som jeg ikke kunne sige nej til. I er selvfølgelig velkomne til at spørge om SS eller anden info, og jeg skal gøre mit bedste for at tilfredsstille jer.

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

4. feb 2016, 09:33

Silkeborg Challenge

Alt går sjældent som man regner med, og derfor må jeg nu igen opdatere jer omkring transfers. Der dukkede 2 bud op, på 2 spillere, som jeg ikke kunne sige nej til. Det drejer sig om Jeppe Illum og Jens Martin Gammelby. Illum var da heller ikke en jeg så, som en spiller der ville kunne begå sig alt for godt i Superligaen, Så da IFK Göteborg smedet bud på 4,5 mill., blev han skudt afsted. Gammelby var egentlig tiltrængt en plads i startelleveren, og samtidig en spiller jeg så lidt fremtid i, men da Malmö smed et bud på 7,5 mill.,kunne jeg ikke sige nej. Det betød selvfølgelig jeg selv måtte på markedet, for at finde erstatninger. Jeg var dog fast besluttet på ikke at bruge penge på dette, så enten skulle de være kontraktløse, eller tilgængelige for en slik på lån. På sidste transferdag kom de så i hus. 24 årige Valon Ljuti blev hentet på fri transfer, og det samme gjorde Morten Thomsen. Thomsen blev hentet som en nødløsning, da der simpelthen ikke kunne opstøves noget som helst, med bare lidt potentiale. Derfor vil der blive lagt et større ansvar, på den blot 17 årige Røjkers skuldre, da han vil være nødt til træde skridtet op, og tage over for Illum. Ljuti er blot hentet ind som backup, så Phillip Billing bliver i stedet rykket ind på den defensive midtbane position. En sidste transfer blev det også til, da lederen for ungdoms afdelingen, valgte at købe det 19 årige angrebstalent Jeppe Mogensen i Randers, dog ganske gratis. Det betyder derfor at jeg på nuværende tidspunkt, står med et plus på 15 mill., med hensyn til transfers. Disse vil ikke blive brugt på at købe nyespillere, da jeg allerede er ok tilfreds med truppen. Eneste bekymring er dog, at hele 4 spillere er på lån i klubben. Noget jeg allerede har 1/2 løst allerede. Til Januar kommer således 21 årige Hakan Redzap fra Vejle, og 23 årige Franck Semou fra Brummunddal. Begge efter kontraktudløb i deres klubber. Derfor kan jeg allerede til Januar, sende 2 spillere tilbage til deres klubber. Meget kan stadig nå at ske i næste transfervindue, og jeg håber da at kunne finde 2 spillere mere, som kan tilknyttes permanent, så jeg ikke er afhængig af lånte spillere.

Senest rettet af Rodey76 4. feb 2016, 13:20

DavidBeckham

Indlæg: 201

Tilmeldt: jan 2016

4. feb 2016, 09:51

Fornuftige handler.
Manchester United Valencia

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

4. feb 2016, 12:17

DavidBeckham skrev:Fornuftige handler.
Takker.

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

4. feb 2016, 13:33

Silkeborg Challenge

Kalenderen siger nu d. 23 September, og de første 9 kampe i ligaen er nu overstået, så det må være tid til en evaluering af min opstart i klubben. Angrebbet har været flyvende, og vi har scoret 19 mål, i de første 9 ligakampe. Der hvor det halter, har været i forsvaret. 13 kasser har vi lukket ind. Jeg tilskriver dog dette, at taktikken ikke sidder på rygraden af spillerne endnu. Til trods for de mange indkasserede må, ligger vi nr. 2, med 6 sejre og 3 nederlag. Så jeg er ikke så bekymret endnu. Der skal dog helst lukkes lidt bedre af, nede bagi. I Cuppen løb vi ind i mægtige Brøndby, i 3. runde. En kamp der fik mig op i det røde felt. Kig i Spoileren, og i vil se hvorfor.
Vis / skjul
Til slut kan i her se lidt statistikker på truppen.

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

4. feb 2016, 18:50

Silkeborg Challenge

Så kom jeg til vinterpausen, og jeg er ok tilfreds med forløbet, indtil videre. Dog har der været lidt for mange kampe, hvor spillerne har fået hjerneblødninger, og vigtige point er gået tabt. Stillimgen ser derfor således ud, ved vinterpausen. Der er et par spillere, som jeg vil fremhæve. Jeg starter med Nikolai Agger. Han har været fantastisk, som den dybdeliggende angriber, og er både topscorer i klubben, og i 1. Division, med 14 kasser i 16 kampe. På pladsen ved siden af, blev der først forsøgt med Marcus Solberg, men der gik ikke længe før Niklas Røjkjær overtog den position. Dette til trods for flotte 9 mål fra Solbergs side. Røjkjær har nemlig virkelig grebet chancen, når han har fået den, og har således scoret hele 12 gange. En spiller der også har gjort det rigtig god, finder vi på den offensive centrale midtbane position. Her har Emil Scheel formået at score 6 mål, hvilket er ganske fint for en midtbane spiller. Til sidst vil jeg fremhæve 2 lejesvende. Jonas Gemmer har gjort det fremragende, og har vist stort overblik, i rollen som roaming playmaker. De 2 assists han står noteret for, viser ikke det rette billede af hans spil. Han har meget ofte 2. sidste fod på vores mål. Den sidste jeg vil fremhæve, er den lejede venstre back Casper Højer. En skade til Ritter, gjorde at han fik chancen, og den har han virkelig udnyttet. Hele 12 assists tegner han sig for. Intet mindre end en overvældende præstation fra ham. Her har i en samlet oversigt over truppens statistikker. Nu Står vi så foran et frygtet transfer vindue, da der er mange klubber interesseret i vore spillere, så vi må se om jeg kan holde på profilerne.

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

13. feb 2016, 18:32

Silkeborg Challenge

I undrer jer måske over hvorfor der ikke er kommet nye opdateringer fra mig. Det har sine årsager dog. Kort efter min forrige update, valgte jeg så lige at lukke computeren, uden at få gemt mit spil. Jeg er derfor bombet tilbage til d. 5. September, og det har taget mig noget tid at komme mig over. Jeg giver dog ikke så let op, og går derfor nu videre med at spille på dette save. Jeg beklager at det betyder, at jeg må "omspille" de mistede kampe, og at der derfor vil være andre resultater end sidst jeg spillede kampene. Jeg håber i kan bære over med dette.

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

14. feb 2016, 14:27

Det går nok. Vi straffer ikke folk for uheld

Følg os på Facebook og Twitter

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

14. feb 2016, 17:46

Silkeborg Challenge

Så nåede jeg vinterpausen igen, og desværre ikke med helt samme resultater som sidst. Vi har været ufattelig svingende i vores resultater, og det frustrerer mig grænseløst, da vi i langt størstedelen af kampene dominerer. Derfor overvintrer vi på en lidt skuffende 4. plads. På positiv sidem, så lykkedes det at klemme os videre, i 2 omgange, i Cuppen. Først med et 1-0 imod Brøndby, og derefter på straffe imod FC Nordsjælland. En heldig lodtrækning til kvartfinalen, giver håb om yderligere avancement. Til slut lidt statestik på spillerne. 3 spillere som var på lån, er sendt retur, da jeg som nævnt tidligere, får et par nye spillere, og samtidig henter et par stykker hjem fra udlån.

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

14. feb 2016, 21:06

Silkeborg Challenge

Så kom vi forbi det frygtede transfervindue i Januar, og jeg er yderst tilfreds. Eneste salg, var den i forvejen udlånte Thomas Nørgaard, for 400k. Casper Højer, som var på lån i klubben, er tilknyttet permanent. Jens Stage blev hentet i Brabrand, og Nicolai Geertsen blev hentet på fri. Så mit mål om at minimere antal spillere på lån i klubben, er hermed indfriet, da Phillip Billing er eneste spiller på lån tilbage. Han vil dog blive erstattet af Nicholas Gotfredsen, som kommer på fri efter sæsonen. Så jeg er yderst tilfreds med min trup.
Top