Konkurrence: Silkeborg I.F. Story

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

1. feb 2016, 19:50

Silkeborg I.F. - Story

Som tilføjelse til Silkeborg I.F. Challenge har vi nu også oprettet en "Story" konkurrence. Ligesom challengen, så vil denne konkurrence ligeledes køre hele måneden ud, og vinderen vil få en præmie. Mål Din opgave i denne konkurrence er, at skrive en historie om det spil du spiller med Silkeborg I.F. - Det kan du enten gøre ved at lave et "Følg mit save"-agtigt spil, eller en decideret "Blog". Hvordan du gør er helt op til dig! Vær kreativ, det belønner sig! Regler Reglerne er såre simple. Du skal skrive en historie der omhandler Silkeborg I.F., ud fra et savegame du kører. Om du vælger, at det skal handle om en specifik spiller der er i klubben, om den skal handle om din jagt på den perfekte taktik med klubben, eller være en mere klassisk fortælling om din kamp mod at skabe de bedst tænkelige resultater, er helt op til dig. Du får hele februar måned til rådighed til at skrive historien, og jo mere aktiv den er og jo flere der melder sig interesserede i at læse den, desto større er dine chancer for at vinde konkurrencen. Der er ingen krav om, hvilken FM udgave du skal benytte for at deltage i denne konkurrence. Point Der vil blive afgivet point baseret på aktivitet, læsbarhed, relevans, kreativitet og layout. Det er de tre ejere af FMDanmark.dk der giver point baseret på ovenstående, og den bruger der i sidste ende har fået flest point vinder. Ved pointlighed vil de tre dommere stemme på, hvilken de mener er bedst, og den der får mindst to stemmer vinder. Præmie Som præmie til konkurrencen har vi fået fat i et gavekort til Diskotek Villa i Silkeborg. Gavekortet er til en flaske spiritus på diskoteket, til en værdi af 600 kroner. Såfremt du ikke er fyldt 18 år, vil præmien blive udstedt i en af dine forældres navn.

Foruden præmien vil der også blive givet point til FMDanmarks storkonkurrence, som i sidste ende giver vinderen et eksemplar af Football Manager 17. Pointene bliver fordelt, som følger: Vinder = 5pts 2. plads = 3pts 3. plads = 1pts Deltagelse Du deltager i konkurrencen ved, at oprette en historie/blog i enten Følg mig saves-området eller i Blog-området. Når du har gjort dette, skriver du herinde at du deltager, samt vedlægger linket til din historie. Hvis du er i tvivl om hvordan sådan en historie kan strikkes sammen, kan du finde gode råd ved at læse i Følg mig saves-området, hvor flere andre allerede har skrevet historier om andre klubber/spil.

Følg os på Facebook og Twitter

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

3. feb 2016, 20:59

Deltagerliste Kimuuu - En kedelig hverdag - Februar challenge Rodey76 - Silkeborg Challenge Beckhams fortællinger - Silkeborg Challenge

Følg os på Facebook og Twitter

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

1. mar 2016, 08:11

I løbet af ugen vil vi i ejerkredsen sætte os sammen, og få afgivet de sidste point i denne konkurrence og dermed finde vinderen af gavekortet.

Følg os på Facebook og Twitter

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

4. mar 2016, 18:53

Skal vi ikke gemme den her præmie, til en anden konkurrence, da deltagelsen i denne ikke har været så stor? Jeg ville i hvert fald ikke føle at jeg hverken har "vundet" eller "fortjent" en præmie, med blot to deltagere. Synes nu heller ikke helt at, i hvert fald min egen "historie", den fortjener en præmie.

SotD

Ejer

Indlæg: 611

Tilmeldt: dec 2014

4. mar 2016, 19:24

Du ligger ellers øverst på min "liste". Hvis vi ender med at du har vundet, så kan vi godt annullere præmien, hvis det er, så vi har den til senere. Den er nok bare ikke så relevant i mange andre konkurrencer, da præmien jo relaterer sig til byen Silkeborg.

Følg os på Facebook og Twitter

Rodey76

Indlæg: 57

Tilmeldt: jan 2016

5. mar 2016, 18:41

Det kan du jo have ret i... Men hvis jeg vinder, så er du tvunget til at joine, og så vise mig Silkeborg by night, hehe
Top