NFL-tråden

dinhxa

Indlæg: 134

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 13:20

Vi skal da have en tråd om NFL! Slutspillet er startet. Vilde Wild Card-kampe! I det lange løb håber jeg på at Panthers går hele vejen. Det beviser, hvordan hele NFL-systemet virker; at man kan gå fra et af ligaens dårligste hold til det bedste. Jeg tror dog, at Cardinals og Pats går i Super Bowl. Så længe det ikke blive Seahawks. I nat blev det samtidig vedtaget, at Rams fra 2016 spiller i LA! Ved ikke hvad jeg skal synes. Bittersødt er det. På den ene side bliver det en frisk og ny start, på et marked, der har lyst til at se football. På den anden side kan man ikke undgå at have ondt af St. Louis som by. En by, der har haft et af de bedste hold i ligaens historie, GSOT, står nu uden et hold.

BevarThemsen

Indlæg: 44

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 13:27

NFL is the shit. Er mere og mere holdt op med at se "almindeligt" fodbold da jeg slet ikke kan klare spillernes attituder osv.

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

13. jan 2016, 13:52

Fantastisk Dinhxa! Årets tråd Jeg er kæmpe NFL-fan, og har været det i en del år. Når NFL-sæsonen begynder, ser jeg stort set udelukkende NFL. "Almindelig" fodbold er alligevel først rigtig spændende i foråret. Jeg holder med Panthers, og har gjort det lige siden SB38, hvor Panthers tabte til Patriots. Derfor er jeg selvfølgelig ovenud lykkelig for den sæson vi har spillet hidtil, og jeg håber og tror på at vi kan gå hele vejen. Den måde CAMVP har spillet på hidtil, har været helt fantastisk, og jeg tror vi kan slå Seahawks igen.
Wait for it...

Canna

Indlæg: 47

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 14:29

Jeg er Colts fan, så sæsonen er en der bare skal glemmes hurtigst muligt. Fra SB-favoritter inden sæsonstart til at misse slutspillet... Af de hold der er tilbage, håber jeg helt klart på Broncos. Tror dog at det bliver et NFC hold der løber med titlen og ser vinderen af kampen på søndag mellem Seahawks og Panthers som den største favorit.

Herlev

Indlæg: 32

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 14:40

Jeg skal på roadtrip på USA's vestkyst til september og som jeg læser det starter turneringen omkring 10. september. Jeg håber lidt det passer med jeg kan få set en 49'er kamp på hjemmebanen i SF. Er der nogen der har erfaringer med køb af billetter og ligeledes hvornår programmet for næste sæson bliver offentliggjort?

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

13. jan 2016, 14:53

Herlev skrev:Jeg skal på roadtrip på USA's vestkyst til september og som jeg læser det starter turneringen omkring 10. september. Jeg håber lidt det passer med jeg kan få set en 49'er kamp på hjemmebanen i SF. Er der nogen der har erfaringer med køb af billetter og ligeledes hvornår programmet for næste sæson bliver offentliggjort?
Mht. billetter så er http://www.ticketexchangebyticketmaster.com/NFL/ svaret. Her køber du igennem ticketmaster, fra personer med fx. årskort. Jeg brugte da i NY, da jeg var inde og se en Giants-kamp, og det fungerede super. Vidste blot billetten på min telefon. Jeg tror først programmet ligger helt fast til foråret engang, men mon ikke 49'ers spiller hjemme i 1. eller 2. uge? Så det burde være muligt at komme ind og se det. Vil sige det var en fantastisk oplevelse at se en live-kamp. På trods af det kun var preseason, så er det vildt at opleve live. Der var tailgating for alle pengene, og madboder overalt på stadion.
Wait for it...

Herlev

Indlæg: 32

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 15:23

Jeg har selv for 4 år siden været inde og se Tampa Bay mod Panthers, det var en vild oplevelse Mange tak for linket, den side vil jeg holde øje med

QuesT

Ejer

Indlæg: 187

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 15:31

Jeg er Rams fyr, og ligesom dinhxa er jeg ambivalent med at de flytter. Men de har jo 'boet' i LA før, så mon ikke det går. Men GSOT det var sgu tider.

X-24

Indlæg: 82

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 16:26

Yo, die Hard Ravens mand her.(Okay, avataret viser noget andet, men det er sgu svært at finde noget med Ravens, der har de nødvendige mål.) Har holdt med dem siden de mødte Giants sidst og baskede dem ret så kraftigt. Jeg har længe holdt på Cards til at gå i SB, men Seattle har et nærmest latterligt playoff-held, så lur mig om de ikke kan gøre det igen. For mig at se er det egentligt kun Pats jeg tror på i AFC. Hvis Denver vinder på søndag, skal Peyton/Osweiler stadig slå Brady. Mht. Rams er jeg sgu ked af det på St. Louis. vejne. Jeg kan egentligt godt forstå, hvorfor ejeren ville flytte, men synes, at det er ærgeligt, når et hold flytter. Det er stadig samme hold, men det er bare noget andet ved det når det fx hedder St. Louis Rams og GSOT spillede, mens de var i STL. Ville heller ikke overraske mig, hvis Chargers tager med til LA - så længe Oakland ikke gør.(Jeg har en mindre svaghed for dem.) - så kan det gå. Og så må det altså godt blive weekend hurtigt!
If at first you don't succeed, call in an air strike.

BevarThemsen

Indlæg: 44

Tilmeldt: nov 2015

13. jan 2016, 17:04

Er for øvrigt Lions-mand .. siden Barry Sanders. Og efter han stoppede har der ikke været så meget at råbe hurra for.
Top