Snow's • Halifax - Champions League finalen! (Følg-mig-save)

QuesT

Ejer

Indlæg: 187

Tilmeldt: nov 2015

17. mar 2016, 14:03

Snowflake skrev:Nej det har været ganske hæderlige nederlag. Min målmand Kean stod fantastisk imod Chelsea. De tre kampe var jeg dog underlegen i boldbesiddelse og chancer. Jeg er dog stadig ved at spore mig ind på hvilken taktik det skal være. Tror det ender med 4-2-3-1, da det er dér spillerne passer bedst ind.
Ja, taktikken kan tit spille ind. Men følger med glæde med, er der nogen der stadigvæk har første sejr til gode?

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

17. mar 2016, 14:05

Ja Derby, Bournemouth og Southampton. De tre + Crystal Palace satser jeg på at jeg kan holde bag mig
Wait for it...

QuesT

Ejer

Indlæg: 187

Tilmeldt: nov 2015

17. mar 2016, 14:15

Snowflake skrev:Ja Derby, Bournemouth og Southampton. De tre + Crystal Palace satser jeg på at jeg kan holde bag mig
Så burde du jo også undgå nedrykning, så jeg krydser mine fingre på dine vegne

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

8. apr 2016, 14:13

Nyt hold ønskes Vi er kommet ind i januar, og ligger stadig fornuftigt til i ligaen: Det har dog været med hiv og sving i den sidste måneds tid. Moralen er lav og vi taber en masse kampe. Det bliver ikke bedre af at vi spiller imod storholdene nu - i den seneste måned har vi tabt til Liverpool, United, Chelsea og Arsenal... Heldigvis har vi 8 point ned til stregen, og jeg håber at holdene derunder fortsætter deres dårlige spil Hvis vi overlever, så står der en stor opgave foran mig. Vi har brug for et helt nyt hold! Vi har faktisk kun halvanden håndfuld spillere som jeg ser en fremtid i på holdet eller. Halvdelen af førsteholdet ryger automatisk når deres kontrakt udløber, imens et par spillere får lov at fortsætte som backups. Derfor har jeg hentet endnu en talentfuld spiller til holdet: Rygterne går på at Barca var ude efter ham, så jeg er ekstremt tilfreds med at ha fået fat i ham! Heldigvis har de talenter jeg tidligere hentede gjort det rigtig godt. I husker sikker Benk: Han har nu skiftet statsborgerskab og er franskmand, og helt sikkert fremtiden i vores højre side. Den helt store stjerne er dog Andreas Lundin: Han har spillet forrygende, og udviklet sig stødt samtidig! Til sidst kan jeg fortælle at vi har hentet en tidligere stjernespiller til klubben! Jeg tvivler på han kan bidrage med noget særligt - udover hans presence og hans erfaring.
Wait for it...

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

9. apr 2016, 16:35

Vi bliver oppe!! En rigtig dårlig forårssæson er slut. Vi tabte det meste, men var aldrig rigtig i fare for at rykke ned. Nu skal jeg igang med at samle et helt nyt hold! Forventer kun at der er 8-10 spillere tilbage af holdet når vi når til august. De mange tv-penge har dog også gjort sit indtag i klubben: Fordobling af lønbudget, og så en god sjat til nye spillere. Det bliver godt!
Wait for it...

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

12. apr 2016, 09:59

Nostalgi Jeg har nu holdet på plads til den nye sæson! Vi har "kun" brugt omkring 300 af vores transferbudget, så der er stadig penge tilbage til januar-vinduet. Grunden til dette er at der simpelthen ikke har været gode spillere nok til rådighed. Jeg kunne snildt have kastet ekstra penge ud efter semi-gode spillere, men har valgt at fokusere på spillere der kan forstærke holdet - så håber jeg blot at det er nok til at vi kan tage skridtet frem, eller i hvert fald opnå større reputation, og dermed kunne lokke bedre spillere. En nærmere gennemgang af truppen og indkøbene vil komme senere. Jeg kan dog allerede nu sige at jeg har foretaget to nostalgiske indkøb - for at styrke bredden af truppen. Matty Pearson har været med fra starten af i mine to tidligere Halifax-spil. Ung talentfuld forsvarsspiller. I år spillede han dog i Accrington i League 2. Jeg har nu købt ham til klubben for 1,6 mio kr, samt givet ham 100k om ugen. Småpenge for vores klub nu, men en mulighed for ham for endelig at tjene de penge han fortjener Han kan spille overalt i forsvaret, og er på niveau med Cole Kpekawa. Jeg forventer derfor ikke det store af ham, men nostalgien vandt, og han kan forhåbentlig være en acceptabel backup. Den anden tilgang er 33-årige Jamie Vardy! Klubbens største salg IRL! Han kommer til at være 3. angriber, og er igen hentet for at skabe dybde, og fordi han fortjener at slutte af i Halifax.
Wait for it...

Herlev

Indlæg: 32

Tilmeldt: nov 2015

12. apr 2016, 12:19

Lækker blog/historie du har gang i her SF. Hvordan ser det ud med stadionet? I FM16 har jeg ført Wimbledon i CL og FC United i The Championsship. Begge gange havde jeg udfordringer med et ordentligt stadion.

QuesT

Ejer

Indlæg: 187

Tilmeldt: nov 2015

12. apr 2016, 13:19

Snowflake skrev:Nostalgi
Så fedt at du lader kærligheden vinde. Kæmpe fan af det

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

12. apr 2016, 20:11

Herlev skrev:Lækker blog/historie du har gang i her SF. Hvordan ser det ud med stadionet? I FM16 har jeg ført Wimbledon i CL og FC United i The Championsship. Begge gange havde jeg udfordringer med et ordentligt stadion.
Hele sidste sæson spillede jeg på et lånestadion, imens vores nuværende blev udvidet. Tror vi ender på omkring 17-19k. Håber dog jeg kan lokke dem til at bygge et nyt, når vi får lidt flere fans. Og tak!!
Wait for it...

Snowflake

Indlæg: 183

Tilmeldt: dec 2015

14. apr 2016, 14:00

QuesT skrev:
Snowflake skrev:Nostalgi
Så fedt at du lader kærligheden vinde. Kæmpe fan af det
Tak! Nu må vi se om de får spilletid, men nu er min samvittighed da i orden
Wait for it...
Top